marți, 31 august 2010

Pensiune-maramures.ro este cel mai noi proiectul lansat de Silkweb

Firma de web design Silkweb.ro lanseaza un proiect care se adreseaza tuturor proprietarilor de pensiuni de pe raza judetului Maramures. Prin intermediul acestui proiect se doreste ca proprietarii de pensiuni sa aiba posibilitatea de a testa avantajele pe care le ofera internetul atunci cand vine vorba de promovarea online a afacerii lor.
Prin intermediul acestui portal, orice proprietar de pensiune poate sa isi posteze date, poze precum si alte informatii despre pensiunile lor pentru a avea posibilitatea de a observa numarul de cautari, implicit de persoane interesate de cazarea din Maramures.
Ce este inedit cu acest proiect este faptul ca cei interesati pot testa gratuit timp de 3 luni serviciile de promovare ale acestui site, pentru a putea intelege cat este de important intr-o afacere, mai ales una prin intermediul caruia trebuie sa atragi turistii, o promovare a acesteia online.
Totodata, portalul pensiune-maramures.ro se adreseaza si turistilor care doresc sa isi petreaca concediile si vacantele in cadrul pitoresc al zonei Maramuresului. Acestia au posibilitatea de a afla toate informatiile necesare despre serviciile de cazare disponibile in Maramures, pentru a putea alege cele mai bune oferte care sa le satisfaca toate nevoile necesare pentru a petrece clipe de neuitat pe aceste plaiuri maramuresene, atat de incarcate de traditie si de frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu